Velkommen til naturelife.dk

 

Forside

Nature Life - Denmark har siden 2001 designet, udviklet og produceret Wildlife-produkter. De er alle funktionelle og gennemtestede og bliver løbende videreudviklet til gavn for både Wildlife-livet i haven og for forbrugeren.

Vi har i disse år udviklet et bredt sortiment af produkter til Wildlife-haven (og gør det stadig). Samtidig arbejder vi med begrebet "biodiversitet" i praktisk forstand, og prøver med vore Wildlife-produkter at skabe miljø for diverse insekter og dyr i haven - lige uden for vinduet! Vort natursyn bygger på, at alt er i en sammenhæng.

Vor produktion ligger i Rumænien, nærmere betegnet i Transsylvanien, tæt på en gammel egeskov. Derfor bruger vi også en del offcut fra et egetræssavværk. I Rumænien var vi den første virksomhed der blev FSC-godkendt og har dermed været med til at præge udviklingen omkring bæredygtig skovdrift.

Vor produktion er ikke højteknologisk, men baseret på godt gedigent snedkerhåndværk. De fleste at vore produkter er skruet sammen med stålskruer og er dermed meget holdbare.

Vi håber at vore produkter kan være til gavn for naturen og dyrelivet i vore nærmiljøer. Desuden er det vort ønske at skabe interesse hos børn og voksne - og komme tættere på naturens mangfoldighed.